joi, 11 martie 2010

azi ...

saptamanile ce au trecut m-am simtit mai rau ca lost :) ... dar azi .. a fost o zi cu totul speciala si totul a inceput de ieri de fapt.
ceea ce unii ar considera "perfect timing" eu as spune mana lui Dumnezeu .
sti .. zilele alea in care faci de toate si nimic ... faci multe pt nimeni , nici pt tine nici pt cei din jurul tau si totul trece pe langa tine .. si o data cu totul de langa tine treci si tu ... fara influenta , fara scop ... fara destinatie . Si nu e RUTINA. E altceva ce oboseste ce te duce unde nu vrei sa ajungi si apoi te lasa .
Tot ceea ce faceam simteam ca ma departeaza pe mine de mine si tot ce imi doream era ca sa fiu eu , sa fiu iar eu ( ca sa il citez pe Eminescu "pe mine / Mie reda-ma!" ) dar nu ca sa mor ci ca sa traiesc.
anyway toate au trecut si acum incept sa ma regasesc pe undeva prin mine caci doar - nu am pierdut nimic , toate s-au ascuns undeva prin mine , l-am ascuns , toate ale mele sunt undeva prin palme, prin degete, in colt de gand sau de vis sau de an tanar, pe undeva pe-acolo pe unde sunt eu insami...- (cuvinte de zidire direct pe mine )
si incet incet ... ies la suprafata ... le simt din nou si e totul ca un puzzle sau e mai mult decat atat (cum zicea "Cineva").
si era in fata mea de atata timp si nu vedeam ca "Somewhere over the clouds sky is blue" si ca e al meu !
"When you will stop looking at yourself
when you will stop looking at those arround you
When you will stop looking down
..........and..................
When you will start looking at the sky
then you will enjoy life for real
The sky is your limit , but the sky has no limit ( contrar logicii matematice conform careia totul are o limita ) " - creatie proprie ... desi am scris pt "Cineva", cred ca, de fapt era mai mult pentru mine , dar sper ca "Cineva" a inteles.
OUT ...